Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Bankomati / Bankomati EUR/RSD

BANKA KOJA VAM JE DOSTUPNA 24H DNEVNO, 365 DANA GODIŠNJE!

Eurobank Direktna ima rasprostranjenu mrežu standardnih i multifunkcionalnih bankomata na brojnim lokacijama širom Srbije.

Brzo i lako možete da izvršite transakcije uplate ili isplate gotovog novca ubacivanjem Vaše Eurobank Direktna platne kartice u bankomat. Nakon odabira jezika, unesite PIN kod i pratite uputstva koja vidite na ekranu. Vaša željena transakcija biće izvršena za nekoliko sekundi.


Transakcije isplate gotovine u dinarima dostupne su na svim bankomatima u okviru mreže Eurobank Direktne, dok su usluge isplate gotovog novca u evrima, kao i uplate sredstava u dinarima i evrima dostupne samo na multifunkcionlanim bankomatima Banke, zavisno od toga da li koristite platne kartice Eurobanke ili Direktne Banke*.MULTIFUNKCIONALNI EUR/RSD BANKOMATI

Na EUR/RSD mulitfunkcionalnim bankomatima Eurobank Direktne, pored isplate u dinarima možete i da uplaćujete gotovinu u domaćoj valuti, kao i da uplaćujete i podižete sredstva u evrima. Nakon uplate gotovog novca, isti Vam je na raspolaganju u roku od nekoliko sekundi!

Sve što je potrebno jeste da posedujete bilo koju Eurobank Direktna platnu karticu, koja Vam omogućava sledeće usluge:

 • Uplata/Isplata gotovog novca u dinarima na lične i poslovne dinarske račune bez naknade
 • Isplata/Uplata gotovog novca sa/na lične račune u evrima
 • Uplata gotovog novca u dinarima na kreditnu karticu

  Uplata/isplata gotovog novca u EUR je dostupna korisnicima debitnih platnih kartica i to:


  • Korisnicima FX kartice* koja je vezana za dinarski i devizni račun
  • Korisnicima bilo koje debitne kartice bivše Eurobanke (osim Eurobank Manchester United Prepaid kartice) ​koju je potrebno povezati sa ličnim računom u EUR valuti jednostavnim pozivanjem Kontakt centra Banke na broj telefona +381 11 20 23 353 (sa mobilnog telefona ili iz inostranstva) ili 0800 11 11 44 (sa fiksnog telefona), ili posetom najbližoj ekspozituri.
  BESKONTAKTNE TRANSAKCIJE Icon

  Korisnici platnih kartica Eurobank Direktne imaju mogućnost da tranaskcije na bankomatu izvrše još jednostavnije, bez ubacivanja kartice u bankomat. Transakcija se obavlja jednostavnim prislanjanjem kartice na označeno mesto, i nakon unosa PIN koda korisnik ima mogućnost da izvrši sledeće tipove transakcija:

  • Isplata sredstava u dinarima i evrima
  • Uplata sredstava u dinarima i evrima
  • Uplata na kreditnu karticu
  • Upit stanja
  Opcija beskontaktnih transakcija dostupna je isključivo korisnicima koji su koristili platne kartice bivše Eurobanke na bankomatima koji imaju odgovarajuću oznaku Icon

  *Usled unapređenja i spajanja sistema banaka, transakcije uplate gotovine u dinarima, kao i uplate i isplate u evrima na određenim bankomatima privremeno su onemogućene korisnicima platnih kartica bivše Direktne Banke. O ponovnom uspostavljanju funkcionalnosti navedenih usluga Banka će blagovremeno obavestiti korisnike. Ukoliko želite da saznate na koji način možete da nastavite sa korišćenjem navedenih usluga na preko 60 lokacija, molimo Vas da pozovete naš Kontakt centar: 0112023353.
  NAJČEŠĆA PITANJA

  Za sve dodatne informacije besplatno pozovite naš Kontakt centar na broj 0800 1111 44 (opcija 4) ili sa mobilnog telefona broj +381 11 2023 353 uz standardnu tarifu Vašeg operatera ili posetite našu najbližu ekspozituru.
  Top