Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Plaćanje na rate

Uvek i svuda-najlakše je na rate

Sa Eurobank Direktna kreditnim karticama, svoje transakcije placanja možete podeliti na 3,6,9 i 12 rata.
Ovu uslugu možete koristiti bez obzira da li je transakcija napravljena:

  • U zemlji
  • U inostranstvu
  • Putem interneta

Vaša kupovina na rate će biti moguća čak i na prodajnim mestima gde inače nije omogućeno plaćanje na ovaj način, samo je bitno da posedujete kreditnu karticu Eurobank Direktna!
I to nije sve! Podizanje gotovine takođe možete otplaćivati na 3,  6, 9 i 12 rata.

KAKO?

Lako i jednostavno, *SMS porukom sa Vašeg telefona.
Na telefonu pronađite SMS obaveštenje o izvršenoj transakciji. Izaberite opciju PROSLEDI PORUKU (FORWARD MESSAGE) . Na početak poruke dodajte tekst RATA 3, RATA 6, RATA 9 ili RATA 12, u zavisnosti od toga na koliko rata želite da podelite transakciju. Tako prepravljenu poruku pošaljite na broj 7272.

Za podelu na rate potrebno je da korisnik SMS poruku, koja stiže kao potvrda o uspešno izvršenoj transakciji, prosledi (opcija forward) na broj 7272. Na samom početku poruke važno je navesti tekst „RATA“ i broj rata zavisno od toga na koliko rata želite da podelite transakciju: RATA_ broj željenih rata_ (ispred i iza broja rata napravite razmak). Primer teksta koji se dodaje na početku poruke kada se transakcija deli na 3 rate: RATA 3
SMS poruku o podeli na rate je moguće poslati i iz inostranstva, pa tako Telenor korisnici poruku šalju ukucavanjem kratkog broja 7272, dok je za Telekom mrežu potrebno ukucati prefiks +381647272. VIP mreža ne podržava slanje kratkog broja iz rominga.

Za ovu uslugu plaćate samo jednokratnu naknadu koja se raspoređuje na period otplate i uračunata je u mesečnu ratu.
Vaše rate su beskamatne, ukoliko ih redovno izmirujete po dospeću.
Napravljenu transakciju možete podeliti na rate do prvog mesečnog izvoda, odnosno do 20. u mesecu .

SMS poruka se Banci šalje za svaku transakciju posebno za koju se želi podela na rate, a prva rata dospeva na naplatu tek sa drugim izvodom po izvršenoj transakciji. Kada se transakcija deli na rate, ceo iznos transakcije se rezerviše, odnosno zadužuje od odobrenog limita

* Za transakcije kupovine i podizanja gotovine, minimalni iznos koji je moguće podeliti na rate je 6.000 RSD.

Top