Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

VISA Gold debitna kartica

Vaša ulaznica u svet privilegija

Eurobank platne kartice-Visa Elektron
Eurobank Direktna VISA Gold debitna kartica neće biti samo Vaša ulaznica u svet privilegija i posebnih mogućnosti, već i pouzdan partner koji na pravi način ceni i podržava sve što ste postigli u životu.
VISA Gold kartica namenjena je pojedincima koji žele više od klasične platne kartice i čiji stil života zahteva fleksibilnost pri plaćanju, kombinovanu sa dodatnim prednostima.

DOBRO DOŠLI U SVET PRIVILEGIJA

VISA Explore mobilna aplikacija Vam na jednom mestu obezbeđuje pristup velikom broju samo za Vas kreiranih, jedinstvenih ponuda i promocija iz oblasti putovanja, restorana, zabave, kupovine i još mnogo toga.
Preuzmite aplikaciju odmah i uživajte u svetu privilegija.

Preuzmi APP Store aplikaciju
Preuzmi Google Play aplikaciju

Podsećamo Vas i na seriju pogodnosti koju Vam Eurobank Direktna Visa Gold debitna kartica svakodnevno pruža prilikom plaćanja:

  • Plaćanje robe i usluga na POS terminalima na svim mestima obeleženim oznakom VISA
  • Podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka
  • Najnovija čip tehnologija i beskontaktna plaćanja i podizanja gotovine koja se odvijaju jednostavnim i brzim prislanjanjem kartice blizu POS i ATM terminala sa znakom Icon
  • Do 4000 dinara, beskontaktno plaćanje u Srbiji vršite prislanjanjem kartice, bez unosa PIN koda, a za veće iznose, sa unosom PIN koda
  • Plaćanja preko interneta uz 3D Secure zaštitu
  • Mogućnost da proverite stanje i promet po kartici putem e-B@nking / m-B@nking, kao i na našim bankomatima poslednje generacije.
  • Mogućnost SMS obaveštenja o svim nastalim transakcijama.

Obratite se još danas Vašem ličnom bankaru ili zakažite sastanak besplatnim pozivom na broj Kontakt centra 0800 1111 44.

Top