Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Komfor za dom - osiguranje nastanjenih stanova i stvari u njima

Uložili ste veliki trud u stvaranje savršenog doma za sebe i svoju porodicu. Nepredviđene okolnosti često se dešavaju i mogu da ugroze vaše planove i imovinu. Zato je dobro da imate spremno rešenje, koje će vas rasteretiti dodatnih briga usled nepredviđenih situacija. Zbog toga vam Eurobank Direktna u saradnji sa Wiener Städtische osiguranjem, nudi osiguranje Komfor za dom, efikasan način za zaštitu vašeg stambenog prostora.

Brzo i lako saznajte cenu osiguranja uz Vaš stambeni kredit u najbližoj ekspozituri!

Šta obuhvata Komfor za dom?

Ovo osiguranje pruža vam finansijsku nadoknadu za štete na građevinskom objektu vaše kuće ili stana usled:
Pokrića Predmet osiguranja
Građevinski objekat Stvari u objektu
PožarDA DA
GradDADA
Udar groma DADA
EksplozijaDADA
olujaDADA
Izliv vode iz instalacija DADA
Provalna krađa i razbojništvo DA
Kalkulator za obračun premije osiguranja domaćinstva

Koliko traje osiguranje?

Osiguranje Komfor za dom možete kupiti uz stambeni kredit banke ili samostalno, nevezano za kredit u banci. Ako osiguranje kupujete uz stambeni kredit, trajanje osiguranja jednako je trajanju stambenog kredita. Uz sve stambene kredite, osiguranje stana je obavezno, a osiguranje stvari predstavlja odličnu dopunu za Vašu finansijsku sigurnost. Ako osiguranje kupujete kao samostalan proizvod, onda sami određujete trajanje ugovora o osiguranju. Ono može trajati minimum godinu dana, a možete ga ugovoriti višegodišnje ili sa neodređenim rokom trajanja. U ovim slučajevima, važenje polise obnavljate jednom godišnje.

Koliko košta premija osiguranja?

Premija osiguranja Komfor za dom određuje se na osnovu kvadrature stana i građevinske vrednosti objekta. Premija se plaća na godišnjem nivou. Obračun iznosa premije, brzo i lako možete dobiti u svim ekspoziturama Eurobank Direktne.

Kalkulator za obračun premije osiguranja domaćinstva

Top