Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Tradicionalna podrška Eurobanke za „NOĆ KNJIGE”

14 Decembar 2020.

Regionalna manifestacija „Noć knjige” održaće se od 14. do 18. decembra pod pokroviteljstvom Eurobank

Tradicionalna podrška Eurobanke za „NOĆ KNJIGE”
Ova manifestacija sa dugom tradicijom realizovaće se pod nazivom „Ipak zajedno“, a Eurobank je 18. put zaredom njen generalni sponzor.

Kultura i obrazovanje predstavljaju jedan od prioriteta korporativne društvene odgovornosti Eurobanke, a podrškom ovog značajnog događaja, Banka nastavlja da promoviše kvalitetnu literaturu i kulturu čitanja. U skladu sa aktuelnim merama i preporukama, odlučeno je da se promocija čitanja knjiga obavi kako na 62 lokacije u 30 gradova regiona, tako i onlajn, na sajtovima laguna.rs i delfi.rs uz besplatnu dostavu. Osim toga, popusti će biti dostupni tokom pet dana, kako bi se izbegle gužve u knjižarama.

Manifestacija „Noć knjige” još od 2009. godine, kada je prvi put organizovana, predstavlja najposećeniji događaj za ljubitelje čitanja posle Beogradskog sajma knjiga. Svaki put, u ponudi je više od 50.000 naslova i mnoštvo zanimljivih ponuda i popusta, poklona i promocija. Tako će biti i ovaj put, pa će se za kupovinu jedne knjige iz Laguninih izdanja obračunavati popust od 25 odsto, za dve 30 osto, za tri 35 odsto, dok će za četiri i više knjiga važiti popust od 40 odsto. Knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman biće sniženi 20 odsto.

Svih pet dana trajanja manifestacije popusti će biti dostupni za onlajn kupovine 24 sata dnevno, dok će u knjižarama Delfi i Laguna svi zainteresovani moći da nabave svoje primerke omiljenih naslova tokom radnog vremena, u skladu sa propisanim epidemiološkim merama.

Povezana dokumenta

Top