Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank štednja

6 Februar 2020.

EUROBANK – VAŠ POUZDAN PARTNER ZA ŠTEDNJU

Eurobank štednja
Ukoliko ste u 2020. godinu ušli sa odlukom da stvorite ušteđevinu koja će vam pružati dodatnu sigurnost i stvorite čvrste temelje za budućnost, pouzdan partner na tom putu biće vam upravo Eurobank. Širok dijapazon modernih i inovativnih tipova štednje, kreiranih u skladu sa željama i potrebama klijenata, pružaju priliku da svako pronađe štedni model koji mu savršeno odgovara. Već više od deceniju i po, prilikom izbora mesta za štednju, građani Srbije biraju Eurobank. Tome prvenstveno doprinosi stabilnost banke koja uliva poverenje kako postojećim, tako i novim klijentima. Pored stabilnosti, značajnu ulogu u izboru Eurobank kao „partnera za štednju“ igra i ponuda. Zahvaljujući spremnosti da se menja i prilagođava potrebama različitih klijenata Eurobank je godinama unazad razvijala i nadograđivala svoje depozitne proizvode.

Oročeni depozit sa isplatom celokupne kamate unapred, oročena štednja sa isplatom kamate po isteku roka oročenja, Euro step ili Euro unapred, u dinarima ili evrima, jedine su odluke koje ćete morati da donesete kada dođete u Eurobank. Za sve drugo tu su savetnici sa iskustvom spremni da odgovore na sva vaša pitanja i pomognu u pronalaženju najboljeg Eurobank štednog paketa.
Osnovne informacije o štednji pronađite na sajtu banke, posetite neku od 80 Eurobank ekspozitura širom Srbije ili pozovite besplatni korisnički servis EuroPHONE na broj: 0800 1111 44.

Ko još nije počeo da štedi u Eurobanci, taj može da počne već danas!

Povezana dokumenta

Top