Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Noć knjige

10 Decembar 2019.

EUROBANK PO ŠESNAESTI PUT GENERALNI SPONZOR „NOĆI KNJIGE“

Noć knjige
Dvadeset prva regionalna manifestacija “Noć knjige”, pod pokroviteljstvom Eurobanke, održaće se u petak, 13. decembra na 59 lokacija u 29 gradova Srbije i regiona.

Saradnja Eurobanke i izdavačke kuće “Laguna” nastajala je i razvijala se na temelju istih vrednosti koje obe kompanije neguju u svom poslovanju. Podrška kulturi i obrazovanju jedan je od najvažnijih stubova korporativne društvene odgovornosti Eurobanke i razlog zbog kojeg je, već 16. put za redom, generali sponzor “Noći knjige”.

U Laguninim klubovima čitalaca i Delfi knjižarama, od 17 časova do ponoći, ljubitelji pisane reči moći će da ostvare značajne popuste prilikom kupovine naslova domaće i svetske književnosti, knjiga za decu i tinejdžere, kao i “gift” programa. Kako bi svoju kućnu biblioteku novim naslovima obogatili i oni koji nisu u prilici da posete neku od knjižara, popusti će važiti i na sajtu Lagune i knjižare Delfi.

“Noć knjige” održaće se istog dana i u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću, što ovoj manifestaciji daje regionalni karakter.

Povezana dokumenta

Top