Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank generalni sponzor „Noći knjige“ petnaesti put zaredom

10 Jun 2019.

Podrškom regionalne manifestacije do popularizacije kulture i obrazovanja

Eurobank generalni sponzor „Noći knjige“ petnaesti put zaredom
Jubilarna 20. „Noć knjige“ održaće se 14. juna od 17 časova pa sve do ponoći pod pokroviteljstvom Eurobank.

Eurobank više od 15 godina svoje stubove društveno odgovornog poslovanja gradi kroz podršku različitim kulturnim i obrazovnim programima. Sponzorstvo regionalne manifestacije „Noć knjige“ postalo je tradicija, a saradnjom sa knjižarama „Laguna“, Eurobank nastoji da približi kulturne vrednosti i obrazovanje svim generacijama. Tokom večeri, za samo nekoliko sati „Lagunine klubove" čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti nekoliko desetina hiljada ljubitelja knjige što jasno pokazuje da u našoj zemlji i dalje postoji ljubav prema pisanoj reči koju treba negovati i probuditi kod najmlađih sugrađana.

Ove godine, „Noć knjige“ održaće se u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daće klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

„Noć knjige“ je prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja. I ovog puta, veliki broj pisaca družiće se sa čitaocima, a mnogobrojne biblioteke odobravaće popuste na članarinu i organizovati poseban program. Popust na knjige izdavača koji su se priključili „Noći knjige“ kao i na strana izdanja i gift asortiman biće 20%. Za one koji ne stignu da posete knjižare, svi popusti moći će da se ostvare i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs.


Povezana dokumenta

Top