Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank četrnaesti put generalni sponzor „Noći knjige“

10 Decembar 2018.

Kultura i obrazovanje kao stubovi društvene odgovornosti

Eurobank četrnaesti put generalni sponzor „Noći knjige“
Eurobank je i četrnaesti put za redom generalni sponzor kulturne manifestacije „Noć knjige“, koju organizuje izdavačka kuća Laguna u gradovima širom Srbije i regiona.

Eurobank ove godine nizom različitih aktivnosti proslavlja 15 godina veoma uspešnog poslovanja u Srbiji i 15 godina posvećenosti zajednici u kojoj posluje. Sada već tradicionalna saradnja sa izdavačkom kućom Laguna zasnovana je na činjenici da je promocija kulture i obrazovanja jedan od stubova korporativne društvene odgovornosti Banke. Kroz saradnju sa Lagunom, Eurobank nastoji da približi kulturne vrednosti i najmlađima, donirajući Lagunine knjige bibliotekama osnovnih škola i vrtića.

„Noć knjige" održaće se 14. decembra u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ od 17 sati do ponoći, na 57 lokacija u 28 gradova Srbije i regiona. Popusti na kupovinu knjiga i poklona biće i do 40 odsto, a ljubitelji knjiga imaće priliku da se druže sa svojim omiljenim piscima. Pored toga, u mnogobrojne biblioteke moći će da se učlane pod povoljnijim uslovima i da učestvuju u posebnim programima.

Kulturna manifestacija „Noć knjige" održava se od 2009. godine dva puta godišnje, u junu i decembru. Tokom večeri, za samo nekoliko sati „Lagunine klubove" čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti nekoliko desetina hiljada poštovalaca pisane reči. Regionalni karakter manifestaciji daju „Lagunini“ klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Povezana dokumenta

Top