Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Nagrađen pobednik na konkursu za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“

4 Jul 2018.

Najbolji rad iz Umetničke škole u Nišu

Nagrađen pobednik na konkursu za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“
Jana Novaković, učenica Umetničke škole iz Niša, pobednik je konkursa za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“. Ona je nagrađena dvonedeljnim usavršavanjem engleskog jezika u Velikoj Britaniji u organizaciji Privrednog društva za turizam KUB d.o.o, specijalizovanog za obrazovna putovanja. Propratne troškove izdavanje vize, avionske karte, džeparca i putnog osiguranja snosi Eurobanka.

„Konkurs smo raspisali sa željom da uključimo srednjoškolce u dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“ i na taj način im omogućimo da se priključe projektu „Škola kao nacrtana za vas“. Na konkurs je pristigao veliki broj radova i žiriju je bilo teško da donese odluku. Dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“ koji je poslala Jana Novaković najbolje je dočarao ideju i cilj naše humanitarne kartice i već od januara biće u upotrebi“, izjavila je Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima u Eurobank.

Eurobanka je raspisala nagradni konkurs za dizajn humanitarne kartice „Eurobank Veliko srce“, koji je bio prvi korak ka realizaciji projekta „Škola kao nacrtana za vas“, koji za cilj ima poboljšanje uslova za rad i učenje u srednjim ekonomskim školama u Srbiji. Pravo učešća na Konkursu imali su svi učenici srednjih škola, uzrasta od 15 do 19 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Od svake transakcije koju klijenti Eurobanke izvrše Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“ odvajaće se određeni deo sredstava za renoviranje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme, bez dodatnih troškova za korisnike kartice. Osim toga, projekat „Škola kao nacrtana za vas“ podrazumeva i gostujuće predavače iz Eurobanke u školama, ali i praktičnu nastavu u Banci.

Projekat je podržalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja prepoznajući njegov značaj za unapređenje obrazovanja u srednjim školama.

Kartica koja ima veliko srce - Mastercard kartica „Eurobank Veliko srce“ – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje i učenje dece u Srbiji. Građani koji se odluče za ovu karticu nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju – rekonstrukciji srednjih škola u Srbiji.

Povezana dokumenta

Top