Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Novo igralište za bezbrižniju igru na otvorenom

14 Jun 2018.

BOLJI USLOVI ZA BEZBRIŽNU IGRU MALIŠANA U MLADENOVCU

Novo igralište za bezbrižniju igru na otvorenom
Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom karticom „Veliko srce“ i istoimenom projektu koji realizuju Eurobanka i Fondacija Ana i Vlade Divac mališani vrtića „Duga“, predškolske ustanove „Jelica Obradović“ iz Mladenovca dobili su novo igralište za bezbrižniju igru na otvorenom. Postavljen je novi mobilijar a stari je obnovljen kako bi bio bezbedniji za dečije aktivnosti.

„Kroz projekat „Veliko srce“ zajedno sa našim klijentima i u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac“ izdvojili smo 1,5 miliona dinara kako bi u najvećem vrtiću mladenovačke opštine postavili novi mobilijar. Znamo koliko je boravak na otvorenom značajan za razvoj dece i zbog toga nam je drago što će 500 mališana uživati u igri na novom igralištu”, izjavila je Željka Ćirić Jakovljević, direktor Sektora marketinga i korporativnih komunikacija u Eurobank.

Mališane i predstavnike predškolske ustanove „Jelica Obradović“ pozdravila je i Ana Koeshall direktor Fondacije Ana i Vlade Divac koja je partner Eurobanke u projektu.

„Već dugi niz godina Eurobanka i Fondacija Ana i Vlade Divac kroz projekat „Veliko srce“ pomažu obnovu škola i vrtića sa ciljem da deci omoguće bolje uslove za odrastanje i obrazovanje. Drago nam je kada ih vidimo kako nasmejani uživaju u igri“, rekla je Ana Koeshall, direktor Fondacije.
Tokom prethodnih godina, Eurobank i Fondacija obnovili su više od 40 igrališta u dečijim vrtićima, veliki broj prostorija u školama i zdravstvenim ustanovama, a sve sa ciljem poboljšanja uslova za rast i razvoj najmlađih.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica „Veliko srce“ – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje dece u Srbiji. Građani koji se odluče za ovu karticu nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju - rekonstrukciji škola i igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske i školske ustanove širom Srbije.

Povezana dokumenta

Top