Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank generalni sponzor manifestacije „Noć knjige“

4 Jun 2018.

PODRŠKA ZA KULTURU ČITANJA I KNJIGE

Eurobank generalni sponzor manifestacije „Noć knjige“
Trinaesti put zaredom Eurobanka je generalni sponzor manifestacije „Noć knjige“ koja će biti održana 8. juna na 55 lokacija u 26 gradova Srbije i regiona u organizaciji izdavačke kuće „Laguna“.

„Ove godine Eurobanka proslavlja 15 godina poslovanja u Srbiji i 15 godina posvećenosti zajednici u kojoj posluje. Dugogodišnja saradnja sa Lagunom bazira se na stubovima naše korporativne društvene odgovornosti i našim nastojanjima da od prvog dana poslovanja u Srbiji promovišemo prave vrednosti, kulturu i obrazovanje. Saradnja sa Lagunom se ne završava samo na sponzorstvu jer knjige koje dobijamo kroz ovu saradnju doniramo bibliotekama osnovnih škola i vrtića“, izjavila je Željka Ćirić Jakovljević, direktor Sektora marketinga i korporativnih komunikacija.

„Noć knjige" održaće se u „Laguninim“ klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi“ od 17 sati do ponoći, a regionalni karakter manifestaciji daju „Lagunini“ klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću. Uz brojne popuste na kupovinu knjiga, čitaoci će imati i prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima.

„Noć knjige" je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati „Lagunine klubove" čitalaca i knjižare „Delfi“ poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca.

Povezana dokumenta

Top