Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Proglašen pobednik konkursa za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“

23 Maj 2018.

Proglašen pobednik konkursa za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“
Hvala svima koji su učestvovali na konkursu za dizajn humanitarne Mastercard kartice „Eurobank Veliko srce“ i dali svoj doprinos novom društveno – odgovornom projektu „Škola kao nacrtana za vas“ koji za cilj ima poboljšanje uslova za rad i učenje u srednjim ekonomskim školama u Srbiji. Od svake transakcije koju klijenti Eurobanke izvrše Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“ odvajaće se određeni deo sredstava za renoviranje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme, bez dodatnih troškova za korisnike kartice.

U velikoj konkurenciji radova koji si pristigli iz srednjih škola širom Srbije bilo je teško izabrati najbolji rad među odličnim crtežima i dizajnerskim rešenjima koje smo dobili.

Pobednica konkursa je Jana Novaković, učenica Umetničke škole iz Niša, a njen dizajn krasiće humanitarnu Mastercard karticu „Eurobank Veliko srce“ od naredne godine. Pobednica konkursa će biti nagrađena dvonedeljnim usavršavanjem engleskog jezika u Velikoj Britaniji u organizaciji Privrednog društva za turizam KUB d.o.o, specijalizovanog za obrazovna putovanja.

Čestitamo!
Top