Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Počela prijava na konkurs za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“

29 Mart 2018.

Eurobanka je raspisala nagradni konkurs za dizajn humanitarne kartice „Eurobank Veliko srce“

Počela prijava na konkurs za dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“
Eurobanka je raspisala nagradni konkurs za dizajn humanitarne kartice „Eurobank Veliko srce“, koji će trajati do 20. aprila. Konkurs je prvi korak ka realizaciji projekta „Škola kao nacrtana za vas“, koji je za cilj ima poboljšanje uslova za rad i učenje u srednjim ekonomskim školama u Srbiji. Od svake transakcije koju klijenti Eurobanke izvrše Mastercard karticom „Eurobank Veliko srce“ odvajaće se određeni deo sredstava za renoviranje učionica, kabineta i kupovinu neophodne opreme, bez dodatnih troškova za korisnike kartice.

„Želeli smo da uključimo srednjoškolce u dizajn kartice „Eurobank Veliko srce“ i na taj način im omogućimo da se priključe projektu „Škola kao nacrtana za vas“. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja nas je podržalo prepoznajući njegov značaj za unapređenje obrazovanja u srednjim školama, jer osim renoviranja kabineta i učionica i kupovine neophodne opreme pordrazumeva i gostujuće predavače iz Eurobanke u školama, ali i praktičnu nastavu u našoj banci“, rekla je Slavica Pavlović, predsednik Izvršnog odbora Eurobanke povodom početka Konkursa.

Za učešće na Konkursu potrebno je poslati prijavu sa potpisanom Izjavom o pristanku za prikupljanje, obradu i korišćenje podataka o ličnosti i jedan crtež / kreativno rešenje (dizajn i tehnika po izboru), poštom na adresu: Eurobank a.d., Sektor marketinga i korporativne komunikacije, Vuka Karadžića 10, 11 000 Beograd. Sva potrebna dokumentacija može se preuzeti sa web stranice Eurobanke www.eurobank.rs.

Pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola, uzrasta od 15 do 19 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Najbolji crtež/dizajn i pobednika Konkursa proglašava žiri, sastavljen od predstavnika Eurobank, predstavnika Mastercard-a, predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Leontine Vukomanović, pomoćnika direktora Dečijeg kulturnog centra.

Nagrada je dvonedeljno usavršavanje engleskog jezika u Velikoj Britaniji u zavisnosti od uzrasta pobednika u: “Oxford International-Royal Halloway University of London” ili “London South Bank University” u organizaciji Privrednog društva za turizam KUB d.o.o, specijalizovanog za obrazovna putovanja. Propratne troškove izdavanje vize, avionske karte, putno osiguranje snosi Eurobanka.

Kartica koja ima veliko srce - Mastercard kartica „Eurobank Veliko srce“ – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje i učenje dece u Srbiji. Građani koji se odluče za ovu karticu nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju – rekonstrukciji srednjih škola u Srbiji.

Povezana dokumenta

Top