Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank generalni sponzor Noći knjige u decembru

11 Decembar 2017.

Regionalni čitalački događaj izdavačke kuće Laguna i knjižarskog lanca Delfi uz podršku Eurobank

Eurobank generalni sponzor Noći knjige u decembru
Dvanaesti put zaredom, Eurobank je generalni sponzor Noći knjige, regionalne manifestacije koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi. „Noć knjige“ održaće se u petak, 15. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi i Laguna koji se nalaze u Beogradu i u 26 gradova u Srbiji i regionu. Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare u “Noći knjige”, popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs & www.laguna.rs .

Tim povodom, danas održana je konferencija za medije u kafe knjižari Delfi, na kojoj su se prisutnim novinarima i gostima obratili Nataša Strugarević, direktor Sektora za upravljanje ljudskim resursima u Eurobanci, Vesna Mihailović, direktorka knjižarskog lanca Delfi, i Zoran Penevski, urednik dečjih izdanja u Laguni. Pored podrške ovoj manifestaciji, ovom prilikom predstavljene su i društveno-odgovorne inicijative koje Eurobank sprovodi u oblasti kulture i obrazovanja.

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce. Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima tokom ovog događaja.

Verujemo da ćete biti “Budni uz knjigu“!

Povezana dokumenta

Top