Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

SVEČANO OTVORENO RENOVIRANO IGRALIŠTE VRTIĆA „NEVEN“

13 Novembar 2017.

Vrtić „Neven“ iz Pirota svečano je otvorio svoje renovirano igralište za decu koje će koristiti 252-je mališana.

SVEČANO OTVORENO RENOVIRANO IGRALIŠTE VRTIĆA „NEVEN“
Zahvaljujući projektu Veliko srce i dugogodišnjoj saradnji Eurobank i Fondacije Ana i Vlade Divac, još jedan vrtić je dobio bolje uslove za rad i razvoj dece. Vrtić „Neven“ iz Pirota svečano je otvorio svoje renovirano igralište za decu koje će koristiti 252-je mališana.

Ovo donacijom deci se stavljaju na raspolaganje mnogobrojni novi rekviziti poput tobogana, kućica za decu, klackalica, vozića, ali i penjalica za one najmlađe u jaslenim grupama. Tokom prethodnih godina, Eurobank i Fondacija obnovili su više od 40 igrališta u dečijim vrtićima, prostorije i učionice škola i zdravstvenih ustanova, a sve sa ciljem poboljšanja uslova za rast i razvoj najmlađih.

„Zadovoljstvo nam je što su kroz projekat „Veliko srce“, Eurobank i Fondacija Ana i Vlade Divac pomogli još jednom vrtiću. Izuzetno nam je stalo da se deci obezbede što je moguće povoljniji uslovi za odrastanje, obrazovanje i razvoj. Naš doprinos kroz renoviranje igrališta posmatramo isključivo kao dodatni podsticaj dužem i kvalitetnijem boravku dece u prirodi“, istakla je Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima u Eurobank.

Prilikom uručenja donacije, đake je pozdravila i Ana Divac, osnivač i predsednica Upravnog odbora Fondacije Ana i Vlade Divac koja je partner Eurobank u projektu.

„Veliko srce“ je primer uspešne saradnje koja doprinosi društvenim promenama koje najpre odnose na kvalitetnije uslove za odrastanje i razvoj dece.“, rekla je tom prilikom Ana Divac.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica „Veliko srce“ – je standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje dece u Srbiji. Građani koji se odluče za ovu karticu nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju - rekonstrukciji škola i igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske i školske ustanove širom Srbije.

Povezana dokumenta

Top