Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Regionalna manifestacija održaće se 16. decembra

13 Decembar 2016.

EUROBANK TRADICIONALNO PODRŽAVA „NOĆ KNJIGE“

Regionalna manifestacija održaće se 16. decembra
Eurobank je tradicionalno generalni sponzor Noći knjige, regionalne manifestacije koju organizuju izdavačka kuća Laguna i knjižarski lanac Delfi.

„Noć knjige“ održaće se u petak, 16. decembra od 17 do 24 sata u svim knjižarama Delfi, Laguna i klubovima čitalaca koji se nalaze u Beogradu i u još 25 gradova u Srbiji i region - Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Valjevu, Čačku, Pančevu, Kraljevu, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Požarevcu, Jagodini, Užicu, Loznici, Zrenjaninu, Šapcu, Zaječaru, Leskovcu, itd. Za sve one koji nisu u mogućnosti da posete knjižare u “Noći knjige”, popusti će važiti i na sajtovima www.delfi.rs &www.laguna.rs

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto. Popust na strana izdanja biće 20 odsto, a naslovi ostalih izdavača biće sniženi do 20 odsto. Cene raznovrsnog gift asortimana biće snižene za 10 odsto.

Tim povodom, danas je održana konferencija za medije u kafe knjižari Delfi, na kojoj su se prisutnim novinarima i gostima obratili Željka Ćirić Jakovljević, direktor Sektora marketinga i korporativnih komunikacija, Ana Spasojević, direktor marketinga izdavačke kuće Laguna, Vesna Mihailović, direktorka knjižarskog lanca Delfi, kao i naša poznata spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović.
Verujemo da ćete biti “Budni uz knjigu“!
Top