Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Godina dobrih dela

5 Decembar 2016.

EUROBANK DOBITNIK NAGRADE ZA KORPORATIVNO VOLONTIRANJE

Godina dobrih dela
Eurobank dobitnik je nagrade za korporativno volontiranje za projekat “Eurobank – Godina dobrih dela”. Ovo priznanje dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv sa ciljem da se prepoznaju i promovišu kompanije koje, osim novčanih sredstava, ulažu vreme i veštine svojih zaposlenih u razvoj lokalne zajednice.

Aktivnosti u okviru projekta Godina dobrih dela bile su usmerene na više od 30 institucija obrazovanja, socijalne i dečje zaštite, zdravstvenog sistema, zatim humanitarno-ekološke i sportske akcije koje su realizovane tokom 2016. godine. U okviru projekta, zaposleni su donirali svoje vreme i know-how držeći predavanja, radeći volonterski ili učešćem u raznim humanitarnim akcijama. Ukupna vrednost projekta je više od preko 90.000 eur, a od toga 30.000 u materijalnim sredstvima i preko 5.000 sati u vremenu zaposlenih.

„Učešće u programu korporativnog volontiranja je velika motivacija, ali istovremeno i nagrada za 1.250 zaposlenih u Eurobank. Cilj projekta „Godina dobrih dela“ jeste da kroz udruživanje u društveno korisnim inicijativama zaposleni banke čine svet boljim, jačaju duh zajedništva i empatije i verujem da smo to i postigli“, rekla je Željka Ćirić Jakovljević, direktor marketinga i korporativnih komunikacija u Eurobank.

Eurobank je krajem 2015. godine inicirala projekat „Godina dobrih dela“, koji je osmišljen sa ciljem da aktivno uključi zaposlene koji će tokom cele godine serijom društveno odgovornih aktivnosti pomagati marginalizovanim grupama i promovisati humanost i dobročinstvo. Na ovaj način Eurobank šalje poruku društvenoj zajednici da za dobra dela nije neophodna velika materijalna investicija, već da svaki pojedinac deo svog vremena i minimalnih sredstava može da nameni onima kojima je to najpotrebnije i zbog čega će se neprivilegovani osetiti ravnopravnim članovima društva.
Top