Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Produžen rok trajanja dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu

17 Oktobar 2016.

DOZVOLJENO PREKORAČENJE U VISINI 2 PLATE NA 2 GODINE

U cilju konstantnog unapređenja usluga, Eurobank je za sve postojeće i nove klijente uvela dodatnu pogodnost u vidu dozvoljenog prekoračenja po tekućem računu sa rokom trajanja od 2 godine. Eurobank je jedina banka u Srbiji koja svojim klijentima odobrava dozvoljeno prekoračenje u visini 2 mesečne plate ili penzije, a od sada i sa produženim rokom od 2 godine.

„Dozvoljeno prekoračenje pruža sigurnost i finansijsku fleksibilnost klijentima kroz stalno raspoloživa dodatna sredstva na računu. Zahvaljujući tome, klijenti jednostavno mogu da prevaziđu planirane i neplanirane izdatke koji se javljaju tokom godine. Dozvoljeno prekoračenje omogućava i maksimalnu kontrolu troškova jer se kamata plaća samo za iznos i dane kada je pozajmica korišćena. Dodatna prednost je i to što klijenti umesto svake godine, ugovor o prekoračenju produžavaju svake druge. Ova novina je je rezultat obostranog poverenja i želje da našim klijentima maksimalno uštedimo vreme“, rekla je Magdalena Tatić, direktor Sektora za kredite fizičkim licima.

Svi postojeći i budući vlasnici tekućeg računa u Eurobank mogu iskoristiti ovu pogodnost već nakon uplate prve zarade, a dodatna gotovina će se istog dana naći na računu klijenta.

Zahtev za dozvoljeno prekoračenje se može podneti u bilo kojoj od 80 ekspozitura Eurobank širom Srbije ili putem web sajta www.eurobank.rs.
Top