Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Priznanje za Eurobank Srbija od Deutsche banke

5 Avgust 2016.

POUZDAN PARTNER SA IZVANREDNIM REZULTATIMA U SFERI DEVIZNIH PLAĆANJA

Priznanje za Eurobank Srbija od Deutsche banke
Eurobank Srbija dobitnik je nagrade STP (Straight Through Processing) Excellence Award za izvanredne rezultate u sferi platnog prometa i finansijskih transakcija koje je uručila Deutsche banka. Posle priznanja od Commerzbank 2012. i 2013. ovo je treća nagrada, ovoga puta od Deutsche bank, kao priznanje za odlične rezultate i profesionalno i pouzdano partnetrstvo u pogledu deviznih plaćanja.

U obrazloženju nagrade se navodi da je Eurobank procesuiranjem neverovatnih 99.8% svih transakcija u evrima i 99% dolarskih transakcija postigla veliki uspeh, ali i uštedu resursa i vremena za efikasnije procesuiranje transakcija.

”Porast stepena zadovoljstva klijenata, ali i konkurentnosti na bankarskom tržištu Srbije glavni su pokazatelji efikasnosti Eurobank transakcija. Radom na unapređenju svih segmenata poslovanja postižemo dobre rezultate, gradeći perspektivnije okruženje za razvoj bankarskog sektora u celini. Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda zalaganja Eurobank na polju inovacija u poslovanju, ali i motivacija da u predstojećoj godini opravdamo očekivanja naših korisnika”, istakla je Tanja Bogdan, direktor Sektora bankarskih operacija.

Deutsche banka je glavni ino korespondent Eurobanke usmeren na primenu tzv. STP sistema (Sistema direktne obrade) koji je sve značajniji za ostvarivanje dugoročnog uspeha banaka. Eurobank je prepoznata od svog inostranog partnera kao banka koja radi po tom sistemu, smanjuje troškove i istovremeno unapređuje nivo usluge platnog prometa.
Top