Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Nova usluga Western Union-a u Eurobanci

29 Jul 2016.

SLANJE NOVCA U INOSTRANSTVO

Nova usluga Western Union-a u Eurobanci
Eurobank Srbija je prva banka iz mreže zastupnika Platne institucije Eki Transfers d.o.o. u čijim ekspoziturama je od danas moguće slanje novca u inostranstvo porodici i prijateljima. Nova usluga trenutno je dostupna u svim ekspoziturama u Nišu i Novom Sadu i u pojedinim ekspoziturama u Beogradu. U narednom periodu ova usluga će biti dostupna u svim ekspoziturama širom zemlje. Sve informacije o novoj usluzi klijenti mogu dobiti pozivom kontakt centra na 0800 1111 44.

”Prilikom uvođenja ove usluge vodili smo se realnim potrebama klijenata, posebno tokom letnjih meseci, kada je zbog odmora i boravka u inostranstvu veća potreba za slanjem novca van zemlje. Ova usluga dodatno unapređuje našu ponudu bankarskih proizvoda sa stanovništvom, a građanima garantuje dostupnost, jednostavnu poroceduru i sigurnost prenosa novca bilo gde u svetu,” rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora u Eurobanci.

Slanje novca preko Western Union-a veoma je jednostavno: pošiljalac je obavezan da pokaže važeći lični dokument, navede tačno ime i prezime primaoca i zemlju u koju želi da pošalje novac. Pošiljalac dobija kontrolni broj transfera novca i obaveštava o tome primaoca, koji novac može podići u roku od nekoliko minuta od trenutka kada je novac poslat.

Osim nove usluge slanja novca preko Western Union-a, Eurobank pruža uslugu prijema novca iz inostranstva.
Top