Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Gđa Slavica Pavlović imenovana za predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji.

30 Jun 2016.

SLAVICA PAVLOVIĆ IMENOVANA ZA PREDSEDNIKA IZVRŠNOG ODBORA EUROBANK AD BEOGRAD

Eurobank Grupa sa zadovoljstvom objavljuje da je gđa Slavica Pavlović imenovana za predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji. Gđa Pavlović je do sada obavljala funkciju zamenika predsednika Izvršnog odbora Eurobank ad Beograd, a na ovo mesto je postavljena nakon što je dugogodišnji predsednik Izvršnog odbora, g. Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), preuzeo funkciju generalnog direktora „Bancposta“ i generalnog direktora Eurobank Grupe u Rumuniji.

„Cilj nam je da nastavimo politiku odgovornih kamatnih stopa koje nam daju čvrstu finansijsku poziciju među pet vodećih banaka u zemlji po dobiti. Prema poslednjim rezultatima, Eurobank je visokolikvidna i dobro kapitalizovana banka, čija je kapitalna osnova među najvišim u zemlji. Neprekidno stremimo inovacijama i novim idejama kako bismo unapredili nivo naših proizvoda i usluga. Eurobank će i dalje težiti da ostane banka prvog izbora za naše klijente, fizička i pravna lica, poslujući sa osećajem odgovornosti prema zaposlenima, klijentima, stejkolderima i društvenoj zajednici u kojoj posluje“, rekla je gđa Slavica Pavlović povodom imenovanja na čelo Izvršnog odbora.

Pre nego što se 2006. godine pridružila Eurobank a.d. Beograd kao finansijski direktor, gđa Pavlović je radila na poziciji menadžera za reviziju banaka i drugih finansijskih institucija u revizorskim kompanijama PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young u Srbiji, a karijeru je započela u Investbanci u Beogradu.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje. Gđa Pavlović je takođe član Odbora za poreze Saveta stranih investitora i član Upravnog odbora Fondacije za studije nauka i umetnosti Srpske akademije nauka i umetnosti.
Top