Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

EUROBANK – tradicionalni pokrovitelj manifestacije

13 Jun 2016.

„NOĆ KNJIGE“ U 26 GRADOVA U ZEMLJI I REGIONU

EUROBANK – tradicionalni pokrovitelj manifestacije
Regionalna manifestacija posvećena pisanoj reči i kulturi čitanja, „Noć knjige“ biće održana deveti put zaredom pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“ otvoriće vrata svojih knjižara i klubova čitalaca u petak 17. juna od 17 h do ponoći. Ove godine na ovom festivalu pisane reči učestvuje 26 gradova u Srbiji i regionu, a cilj je da se premaši prošlogodišnji rekord kada je za 7 sati kroz knjižere prošlo više od 40 hiljada ljudi.

„Eurobank, kao kompanija koja kontinuirano doprinosi zajednici u kojoj posluje, već nekoliko godina podržava Noć knjige. Pored podrške kulturi, kroz ovu inicijativu sa Lagunom, posvećeni smo i promovisanju zdravih životnih stilova, sporta i dečjeg obrazovanja. Verujem da promovisanjem kulturnih vrednosti i zdravih životnih stilova možemo da društvo učinimo mnogo boljim, a nadam se da ćemo i u budućnosti imati brojne prilike da zajednički doprinosimo razvoju pravih vrednosti, prvenstveno kod najmlađih“ - napomenula je Magdalena Tatić, direktorka Sektora za kredite fizičkim licima Eurobank.

Samo u Noći knjige posetioci imaju priliku da naslove svih žanrova kupe po niskim cenama, upoznaju se sa novim naslovima ili druže sa domaćim piscima.
Top