Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Počela nedelja Mančester Junajteda u celoj Srbiji

18 April 2016.

Posebne pogodnosti i vredne nagrade za korisnike Mančester kartica u svim ekspoziturama Eurobank

Svih 80 ekspozitura Eurobank do kraja nedelje biće u znaku Mančester Junajteda. Ovo je deo tradicionalne akcije poznate kao „Red Week“ u okviru koje sve nove korisnike Mančester Junajted platnih kartica do 22. aprila čekaju posebne pogodnosti i nagrade. Tokom „crvene nedelje“ svako ko aplicira za Mančester Junajted kreditnu karticu ili Euro plata sport tekući račun biće oslobođen troškova održavanja u prvih 6 meseci.
Eurobank je ekskluzivni partner fudbalskog kluba Mančester Junajted u pogledu platnih kartica u jugoistočnoj Evropi. Posle dve godine koliko traje ovo partnerstvo, u Srbiji postoji više od 14 hiljada korisnika ovih jedinstvenih platnih kartica sa obeležjima slavnog engleskog kluba.
„Posle prošlogodišnjeg uspeha akcije Red Week koja je do sada bila ograničena na pojedine ekspoziture ili gradove, odlučili smo da i svoje zaposlene i klijente sastavimo u jedan tim, pa smo akciju proširili na sve ekspoziture u Srbiji. Ovo je prva nedelja u ovoj godini koja je u znaku Mančestera. Planiramo ih još tri tokom kojih će važiti posebne pogodnosti za one koji žele najmoderniju platnu karticu sa grbom prestižnog engleskog kluba,“ rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.
Eurobank Mančester Junajted beskontaktne platne kartice nude brojne pogodnosti za Eurobank klijente – plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate kreditnim karticama, grejs period do 50 dana od datuma kupovine kreditnim karticama, podizanje gotovine kreditnim karticama na bankomatu na 3 i 6 rata bez kamate, kao i brojne popuste i mogućnost učestvovanja u Eurobank i Mančester Junajted promotivnim akcijama sa vrednim nagradama.
Top