Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Promene u Izvršnom odboru Eurobanke u Srbiji

4 April 2016.

Eurobank Grupa sa zadovoljstvom objavljuje da je gđa Slavica Pavlović imenovana za zamenika predsednika Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji.

Gđa Slavica Pavlović je član Izvršnog odbora i direktor Sektora finansija i kontrole Eurobank a.d. Beograd od 2006. godine.
Gđa Pavlović će preuzeti upravljanje bankom, a dosadašnji predsednik Izvršnog odbora, g. Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), odlazi u Rumuniju, gde će preuzeti funkciju generalnog direktora „Bancposta“ i generalnog direktora Eurobank Grupe u Rumuniji.
Gđa Pavlović će biti formalno imenovana po dobijanju potrebnih saglasnosti od nadležnih institucija.
G. Stavros Joanu (Stavros Ioannou), zamenik generalnog direktora Eurobank Grupe, pozdravio je imenovanje gđe Pavlović i izrazio zahvalnost g. Karamanolisu za doprinos poslovanju Eurobank u Srbiji: „Gđa Slavica Pavlović izuzetno dobro poznaje našu Grupu i imala je ključnu ulogu u pozicioniranju Eurobank a.d. Beograd kao jedne od vodećih banaka u zemlji. Takođe želimo da zahvalimo g. Filiposu Karamanolisu za izuzetan doprinos tokom vođenja Eurobank a.d. Beograd. Gđi Pavlović i g. Karamanolisu želimo puno uspeha na novim dužnostima.“
Pre nego što se 2006. godine pridružila Eurobank a.d. Beograd kao finansijski direktor, gđa Pavlović je radila na poziciji menadžera za reviziju banaka i drugih finansijskih institucija u revizorskim kompanijama PricewaterhouseCoopers i Ernst & Young u Srbiji, a karijeru je započela u Investbanci u Beogradu.
Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, smer Finansije, bankarstvo i osiguranje.
Gđa Pavlović je takođe član Odbora za poreze Saveta stranih investitora i član Upravnog odbora Fondacije za studije nauka i umetnosti Srpske akademije nauka i umetnosti.
Top