Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Nastavak akcije - Godina dobrih dela

22 Februar 2016.

DONACIJA KLINIČKOM CENTRU SRBIJE

Nastavak akcije - Godina dobrih dela
Beograd, 22. februar 2016. - Klinika za grudnu hirurgiju Kliničkog centra Srbije dobila je nove instrumente za videoasistiranu hirurgiju zahvaljujući donaciji Eurobank. Novi instrumenti unaprediće rad lekara u ovoj vrlo zahtevnoj oblasti hirugije, a pacijentima pružiti bolju zdravstvenu zaštitu. Ova donacija deo je šireg programa doprinosa društvenoj zajednici koju ove godine sprovodi Eurobank u okviru svoje kampanje „Godina dobrih dela“.
„Svesni smo koliko je zdravstveni sistem jedne zemlje bitan za njeno uspešno funkcionisanje. Donacija najvećem zdravstvenom centru odraz je naše potrebe da se odužimo zajednici i damo podršku onima koji brinu o najvažnijem resursu – zdravlju nacije. U savremenom svetu neophodno je da zastanemo i shvatimo da su projekti društvene odgovornosti najpre stvar ličnog osećaja svesti i savesti,“ rekla je Slavica Pavlović, član Izvršnog odbora Eurobanke.
Svaki mesec tokom ove godine rezervisan je za najmanje jedno dobro delo konkretne pomoći institucijama od javnog značaja, osetljivim i marginalizovanim grupama ali i pojedincima kojima je neophodna podrška u ostvarivanju svojih ciljeva i ravnopravnosti sa ostalim članovima zajednice u kojoj žive.
Godina dobrih dela se nastavlja!
Top