Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Jedinstvena ponuda na tržištu

12 Februar 2016.

UZ OTVOREN RAČUN ZA PRIJEM ZARADE EURO PLATA PREMIJA I EURO PLATA SPORT BESPLATNI GODIŠNJI PREGLEDI ZA DECU

Jedinstvena ponuda na tržištu

Beograd, 12. februar 2016. – Eurobank je u saradnji sa renomiranom zdravstvenom ustanovom BEL MEDIC, pokrenula novu, jedinstvenu uslugu na bankarskom tržištu Srbije -Medifree Kids. Svi klijenti Eurobanke koji imaju otvorene račune za prijem zarade EuroPLATA Premija i EuroPLATA Sport od sada mogu da za svoju decu koriste pedijatrijske usluge u renomiranoj zdravstvenoj ustanovi– Bel Medic.

Na ovaj način, deca naših postojećih i novih klijenata (uzrasta do 18 godina), korisnika paketa tekućih računa za prijem zarade EuroPLATA PREMIJA i Euro PLATA Sport, imaće profesionalnumedicinsku brigu koju čine besplatni pregledi pedijatra, fizijatra, ORL specijaliste i to dva puta godišnje, kožne alergološke probe na alergene iz vazduha i hrane, i drugi popusti na preglede i laboratorijske analize. Ovaj paket omogućava da se sve tzv. „dečje bolesti“ brže i lakše prebrode uz uštedu vremena i novca.

„Među prvima smo uveli zdravstvenu zaštitu klijenata, a sada smo odlučili da joj pružimo i dodatnu vrednost usmerenu ka onome što je našim klijentima najvažnije – zdravlje dece. Kroz stalni rad sa klijentima upoznali smo njihove navike, potrebe, način razmišljanja i kreirali smo ovu uslugu koja roditeljima omogućava da vreme, koga je sve manje, umesto čekanja po domovima zdravlja, provedu kvalitetnije sa svojom decom. Uz poruku da zdravlje nije skupo, objedinili smo brigu o zdravstvenoj zaštiti naših klijenata“, rekla je Magdalena Tatić, Direktorka Sektora za kredite fizičkim licima.

Eurobank je po ovoj ponudi jedinstvena na tržištu i jedna od banaka koja uz finansije brine o još jednom važnom segmentu svojih klijenata- njihom zdravlju i zdravlju njihove dece. Medifree Kids je peti po redu Medifree program,a u ponudi Eurobank su Medifree,Medifree Sport,Medifree Exclusive, Medifree Zlatne godine.

Sa Medifree Kids karticom moguće je jednim pozivom zakazati i bez čekanja obaviti preglede u Bel Medic-u na tri lokacije u Beogradu.
Top