Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Otplati dug za tri godine sa bilo kojom platom

8 Februar 2016.

Rešenje za sve dugove uz refinansirajući kredit

Beograd, 8. februar 2016. – Nakon perioda velikih troškova uobičajenih za početak godine, Eurobank je ponovo aktivirala povoljnu ponudu za otplatu svih zaostalih dugova. Reč je o refinansirajućem kreditu u iznosu od 300 hiljada dinara sa rokom otplate od tri godine, a koji je moguće podići sa bilo kojom platom. Dodatna prednost ove ponude jeste fiksna mesečna rata koja klijentima omogućava lakše planiranje budućih rashoda.

„Pri kreiraju ovog paketa vodili smo se potrebama korisnika – da iznos bude odgovarajući za pokrivanje dugova po računu ili kreditnim karticama, da je optimalan period otplate, fiksno mesečno zaduženje kako bi korisnici na vreme planirali troškove i što je najvažnije, da bude dostupan svim građanima sa stalnim zaposlenjem bez obzira na visinu zarade“, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 80 ekspozitura Eurobank širom Srbije ili putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs
Top