Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Zaposleni Eurobank u promociji volonterizma

27 Januar 2016.

OVO JE GODINA DOBRIH DELA

Beograd, 27. januar 2016. – Ovu 2016. godinu, Eurobank je započela novim projektom „Eurobank – godina dobrih dela“ koji sve zaposlene okuplja oko humanih akcija - pomoći osetljivim grupama društva i promocije zajedništva i volonterizma.
Projekat doprinosa društvenoj zajednici „Eurobank - godina dobrih dela" osmišljen je sa ciljem da aktivno uključi zaposlene koji će tokom cele godine serijom društveno odgovornih aktivnosti pomagati marginalizovanim grupama i promovisati humanost i dobročinstvo.Na ovaj način Eurobank želi da pošalje poruku društvenoj zajednici da za dobra dela nije neophodna velika materijalna investicija, već da svaki pojedinac deo svog vremena i minimalnih sredstava može da nameni onima kojima je to najpotrebinje i zbog čega će se osetitit ravnopravnim članovima društva u kome žive.
Na upravo završenom Evropskom prvenstvu u vaterpolu određeni broj zaposlenih ustupio je svoje ulaznice i na taj način obradovao članove različitih udruženja. Vaterpoliste Srbije bodrila su deca i roditelji iz Udruženja samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava Školjka", Udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju "Živimo zajedno", Doma za nezbrinutu decu "Jovan Jovanović Zmaj", „Prihvatilišta za decu Beograd“ i najbolji prodavci uličnog magazina "LICE ULICE”.
Projekat “Godina dobrih dela” počeo je već krajem 2015. volonterskom akcijom farbanja ograde i uređenja dvorištva u vrtiću “Biseri” na Paliluli, a nastavljen dodelom knjiga za biblioteku u Osnovnoj školi “Boško Buha” koju pohađaju deca sa smetnjama u razvoju i podelom paketićia za decu bez roditeljskog staranja u Domu „Milutin Filipović Jusa“ na Vračaru.
Top