Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

MINI MUZEJ FK MANČESTER JUNAJTED ZAHVALJUJUĆI EUROBANK SRBIJA

18 Septembar 2017.

Nedelja Mančester junajted-a u Nišu

MINI MUZEJ FK MANČESTER JUNAJTED ZAHVALJUJUĆI EUROBANK SRBIJA

Niš, 18. septembar 2017. -Zahvaljujući nastavku uspešne saradnje Eurobank i FK Mančester junajted, u Nišu će biti otvoren pokretni kobrendirani mini muzej ovog velikog kluba. Svi stanovnici Niša i posetioci ovog grada imaće priliku da od ponedeljka 18.09. do nedelje, 24.09.2017., posete ovaj muzej na Trgu Kralja Milana i uživaju u nekim od do sada neviđenih eksponata jednog od najuspešnijih fudbalskih klubova.

Pored para kopački potpisanih od strane bivšeg fudbalera Rija Ferdinanda, kao i dresa koji je isti fudbaler nosio na utakmici protiv Mančester Sitija 2014. godine, posetioci će moći da vide, a i da se slikaju pored dresa potpisanog od strane Pola Pogbe, kao i retro Mančester junajted lopte potpisane od strane Nemanje Vidića.

Navedeni mini muzej će biti otvoren za sve posetioce svim danima u periodu od 11 -19h, a njegovi posetioci će pored obilaska eksponata moći da uživaju i u pimpovanju, stonom fudbalu i šutiranju na gol. U okviru istog svi posetioci će biti u prilici da dobiju i više informacija o kobrendiranim Mančester junajted – Eurobank platnim karticama, koje do sada broje više od 25.000.

Eurobank Mančester Junajted beskontaktne platne kartice nude brojne pogodnosti za Eurobank klijente – plaćanje robe i usluga i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu, beskontaktne transakcije, mogućnost plaćanja preko interneta, plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate kreditnim karticama, grejs period do 50 dana od datuma kupovine kreditnim karticama, podizanje gotovine kreditnim karticama na bankomatu na 3 i 6 rata bez kamate, kao i brojne popuste i mogućnost učestvovanja u Eurobank i Mančester junajted promotivnim akcijama sa vrednim nagradama.
Top