Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

PRVA REDIZAJNIRANA EKSPOZITURA EUROBANKE

21 Avgust 2017.

Novi vizuelni koncept enterijera i spoljnog izgleda Eurobank ekspoziture

PRVA REDIZAJNIRANA EKSPOZITURA EUROBANKE
Prva, redizajnirana ekspozitura Eurobanke – Bulevar umetnosti (102) u Beogradu počela je sa radom u ponedeljak 21. avgusta.

Novi vizuelni koncept enterijera i spoljnog izgleda ekspozitura Eurobanke rezultat je aktivnog učešća, rada i višemesečnog planiranja redizajna u kojem su učestvovali mnogi relevanti organizacioni delovi Banke, arhitekte i projektanti. U korak sa potrebama koje nameće tržište, kao i u skladu sa nalazima istraživanja o zadovoljstvu korisnika, projekat redizajna ekspozitura obezbedio je moderniji izgled unutrašnjeg prostora uz bolju spoljnu vidljivost ekspoziture.

Novi koncept je osmišljen tako da privuče i mlađu urbanu populaciju uvođenjem digitalnih inovacija, ali i da zadrži tradicionalni pristup poslovanja shodno strukturi postojećih klijenata Eurobanke. Glavne novine su veća transparentnost i prepoznatljivost ulaza u ekspozituru, moderniji nameštaj, novi izgled i organizacija radnih mesta unutar ekspoziture, „Brand wall”, „Focus wall” i „Digital Corner”.

Posebna pažnja posvećena je implementiranju „digitalnog momenta“ kroz postavljanje informaciono-reklamnih ekrana, „Video wall“-a, kao i drugih savremenih i estetski atraktivnijih načina oglašavanja i komunikacije sa klijentima unutar ekspoziture. „Digital Corner“ će klijentima omogućiti lakše upoznavanje sa elektronskim servisima banke, opštim uslovima poslovanja, cenovnikom, aktuelnim informacijama, a na raspolaganju su i punjači za dopunu mobilnih uređaja.


Povezana dokumenta

Top