Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

NOVE DONACIJE U OKVIRU PROJEKTA „VELIKO SRCE“

6 Jun 2017.

Opremljeno dvorište vrtića „Mila Jevtović“ i sobe Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju

NOVE DONACIJE U OKVIRU PROJEKTA „VELIKO SRCE“
U prvoj ovogodišnjoj akciji projekta „Veliko srce“ oko stotinu dece iz vrtića „Mila Jevtović“ u okviru predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ na opštini Voždovac u Beogradu sada ima bezbednije i lepše uslove za odrastanje i igru. Zahvaljujući sredstvima prikupljenim humanitarnom karticom „Veliko srce“ Eurobank i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ obnovljeno je dvorište i postavljena gumena podloga, koja obezbeđuje veću sigurnost dece tokom njihovih svakodnevnih aktivnosti. Vrednost donacije iznosi 400.000 dinara.

„Uvek nam je veliko zadovoljstvo kada zajedno sa korisnicima naše humanitarne kartice „Veliko srce“ obradujemo najmlađe. Igrajući se deca uče o svetu oko sebe i zbog toga je važno da tokom igre budu u bezbednom okruženju. Ulaganje u njihovo bezbrižno detinjstvo je ulaganje i u našu budućnost“, izjavila je Željka Ćirić Jakovljević, direktor Sektora marketinga i korporativne komunikacije Eurobank.

„Nema veće radosti od one kada vidite decu koja se raduju i igraju, jer samo srećna deca postaju i srećni i zadovoljni ljudi. I zato ćemo uvek pomagati svuda gde je potrebno da se unaprede uslovi za kvalitetno odrastanje i obrazovanje naših najmlađih. Ponosni smo na činjenicu što je „Veliko srce“ jedan od najdugoročnijih i najprepoznatljivih projekata koje sprovodimo u saradnji sa našim partnerima iz Eurobanke“, rekla je Ana Divac, predsednik Upravnog odbora Fondacije „Ana i Vlade Divac“.

Humanitarna kartica „Veliko srce“ i njeni korisnici zaslužni su i za opremanje soba u okviru Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju u vrednosti od 450.000 dinara. Klinika radi u sklopu Stomatološkog fakulteta, koji predstavlja jednu od najstarijih visokoškolskih ustanova u našoj zemlji. Donaciju je primio dr Milan Petrović, direktor Klinike koji je istakao da ona danas predstavlja savremenu zdravstvenu ustanovu koja prati svetske trendove u lečenju.

Opremanje vrtića „Mila Jevtović“ i soba u okviru Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju obezbedilo je više od 22 hiljade klijenata „Eurobank“, korisnika kartice „Veliko srce“.
U okviru humanitarnog projekta „Veliko srce“, tokom sedam godina, obnovljeno je više od 39 vrtića i osnovnih škola širom Srbije, i upućena značajna donacija za rekonstrukciju kompletnog ORL odeljenja u najvećem zdravstvenom centru za lečenje dece - „Institutu za majku i dete“ u Beogradu.


Povezana dokumenta

Top