Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank Srbija obeležila drugu godinu uspešne saradnje sa Fudbalskim klubom Mančester Junajted

8 Decembar 2015.

Fudbalska legenda Piter Šmajhel u poseti Beogradu kao gost Eurobanke Srbija

Eurobank Srbija obeležila drugu godinu uspešne saradnje sa Fudbalskim klubom Mančester Junajted
Eurobank Srbija svečano obeležila drugu godinu uspešne saradnje sa Fudbalskim klubom Mančester Junajted
Beograd, 8. decembar 2015. - Eurobank Srbija je obeležila drugu godinu uspešne saradnje sa Mančester Junajtedom dolaskom jedne od najvećih fudbalskih legendi ovog prestižnog fudbalskog kluba, golmana koji je maestralnom karijerom brzo ušao u istoriju evropskog fudbala - Pitera Šmajhela. Kao ekskluzivni partner Mančester Junajteda u oblasti platnih kartica u Srbiji i nakon jake kampanje sa izuzetnim rezultatima, Eurobank Srbija je bila u prilici da ugosti legendarnog golmana i organizuje specijalne događaje za klijente, partnere, predstavnike medija i svoje zaposlene.

,,Izuzetno smo zadovoljni rezultatima saradnje sa Mančester Junajtedom kao njihov eksluzivni partner u oblasti finansijskih usluga u Srbiji. Od osnivanja ovog partnerstva, stekli smo više od 12.000 novih korisnika Manchester United kartice i organizovali nezaboravne doživljaje za klijente Eurobanke’’, izjavio je Filipos Karamanolis (Philippos Karamanolis), predsednik Izvršnog odbora Eurobanke Srbija.

Piter Šmajhel i Sajmon Hopi, finansijski direktor Mančester Junajteda, obišli su, zajedno sa svojim domaćinima, Prihvatilište za decu u Bulevaru oslobođenja i podelili deci poklone. Poseta Prihvatilištu predstavlja deo društveno odgovorne orijentacije Eurobanke, koja je jedna od finansijskih institucija sa najviše nagrada za svoje društveno odgovorne aktivnosti - između ostalih, Banka je i četvorostruki dobitnik ,,Virtus nagrade’’ za korporativnu filantropiju i doprinos lokalnoj zajednici.

Za svoje klijente i predstavnike poslovne zajednice, medija i diplomatskog kora, Eurobank je organizovala neformalno druženje i gledanje utakmice Mančester Junajteda u Ligi šampiona u Volfsburgu uz stručne kometare Pitera Šmajhela.

Manchester United Paypass MasterCard kreditne i debitne kartice Eurobanke spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica sa MasterCard Paypass tehnologijom. Klijentima nude brojne pogodnosti –plaćanja preko interneta (na rate bez kamate i sa grejs periodom za plaćanje) i značajne popuste u sportskim radnjama sa kojima Eurobank ima saradnju u Srbiji, kao i povoljne onlajn kupovine u zvaničnoj Mančester Junajted prodavnici.

Ove događaje je podržao i Casillero del Diablo, zvanično piće Mančester Junajteda, sa tradicijom pravljenja kvalitetnog vina dužom od jednog veka.

Povezana dokumenta

Top