Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank osmi put pokrovitelj „noć knjige“

14 Decembar 2015.

Beograd, 14. decembar 2015. – Osmi put zaredom, Eurobank je generalni pokrovitelj „Noć knjige“, regionalne manifestacije koju tradicionalno organizuju izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“.

Eurobank osmi put pokrovitelj „noć knjige“
U želji da podigne nivo opšte čitalačke kulture, Eurobank se pridružila ovom festivalu pisane reči gde za sedam sati ovu manifestaciju svake godine poseti oko 40 hiljada ljudi.

„Eurobank, kao kompanija koja kontinuirano doprinosi zajednici u kojoj posluje, već nekoliko godina podržava Noć knjige. Verujemo da promovisanjem kulturnih vrednosti i zdravih životnih stilova možemo da društvo u kome živimo i radimo učinimo mnogo boljim. Kao što smo prošle nedelje u okviru saradnje sa Mančester Junajtedom u Beograd doveli legendarnog golmana Pitera Šmajhela koji je poslao poruku o važnosti timskog rada i fer pleja tako i sada kroz podršku „Noć knjige“ želimo da podsetimo na važnost negovanja kulture i jezika“, navodi Željka Ćirić Jakovljević, menadžer korporativnih komunikacija Eurobank.

„Noć knjige“ održaće, 18. decembra od 17 do 24 sata, vrata ljubiteljima knjige otvoriće knjižare Delfi i Lagunini klubovi čitalaca. "Noć knjige" biće održana u Beogradu i u još 25 gradova u Srbiji i regionu.

Povezana dokumenta

Top