Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

ŠTEDNJA PO MERI SVAKOG KLIJENTA

2 Novembar 2015.

Beograd, 2. novembar 2015. godine – Eurobank je povodom Meseca štednje pripremila posebne pakete prilagođene svakom klijentu pojedinačno.

Reč je o velikom broju pogodnosti: od štednje u domaćoj valuti ili evrima, oročenoj štednji, štednji po viđenju ili onoj za najmlađe. Kamatne stope zavise od vrste štednje za koju se klijenti odluče.

„Eurobank i ove godine jedna je od banaka sa najvišim iznosom depozita građana u Srbiji. Poverenje građana u stabilnost naše poslovne politike i dobra saradnja već više od deceniju, snažna su preporuka kako za postojeće tako i za klijente koji prvi put kod nas otvaraju račun. Poštujući specifične zahteve kreirali smo pakete koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih klijenata. Hvala korisnicima naših usluga što Eurobank vide kao partnera u štednji, jer čvrsto zastupamo politiku odgovornih kamatnih stopa i transparentnog pristupa svakom građaninu“, navodi Goran Tomić, rukovodilac Službe za depozite građana Eurobank.

Povoljne ponude trajaće tokom celog promotivnog perioda meseca štednje. Zbog stabilne poslovne politike Eurobanke, u mesecu štednje raste broj depozita u ovoj banci jer je i sistem preporuka zadovoljnih klijentata izuzetno jak.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 80 ekspozitura Eurobank širom Srbije ili putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs.

Povezana dokumenta

Top