Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Specijalna ponuda keš i refinansirajućeg kredita Eurobanke

12 Oktobar 2015.

EUROBANK NUDI KREDIT SA OTPLATOM DUGOVA U ROKU OD 3 GODINE I TO SA BILO KOJOM PLATOM

Beograd, 12. oktobar 2015 – Zbog velikog interesovanja, Eurobank je izašla u susret klijentima i ponudila keš i refinansirajući kredit u iznosu od 300 hiljada dinara, na tri godine, uz fiksnu mesečnu ratu tokom celog perioda otplate. Korisnik kredita može biti svako ko ima stalno zaposlenje.
Stabilnost domaće valute i odluka NBS-a da smanji referentnu kamatnu stopu učinile su ponudu Eurobank najisplativijim načinom za rešavanje dugova u relativno kratkom vremenskom roku. Fiksna dinarska mesečna rata dodatno olakšava otplatu duga u vreme kada je građanima jako važno da mogu da predvide svoje mesečne troškove. Ponuda Eurobank im baš to omogućava, jer nema promena visine mesečnih rata.
„Eurobank je osluškujući potrebe klijenata i stanje na bankarskom tržištu aktivirala ponudu za povoljne keš i refinasirajuće kredite. Dodatna povoljnost je odobrenje kredita bez obzira na visinu prijavljene zarade i ovo je veoma jednostavan način da građani reše svoja finansijska pitanja. Kredit vam omogućava da za 3 godine izmirite svoja dugovanja po osnovu kredita, kreditnih kartica, minusa po tekućem računu. Iznos kredita može biti znatno veći, u zavisnosti od vaših mogućnosti i potreba“, rekao je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.
Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj ekspozituri Eurobank širom Srbije, odnosno saznati dodatne informacije o ovoj ponudi ili drugim proizvodima i uslugama putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu .vietdevtrick/

Povezana dokumenta

Top