Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

NEDELJA MANČESTER JUNAJTEDA U NOVOM SADU

7 Septembar 2015.

Posebne pogodnosti i vredne nagrade za fanove Mančester Junajteda u ekspoziturama Eurobank

NEDELJA MANČESTER JUNAJTEDA U NOVOM SADU

Beograd,7. septembar2015- Eurobank je pripremila specijalnu ponudu za sve ljubitelje fudbalskog kluba Mančester Junajted u Srbiji.Tokom trajanja akcije„Red Week“ (Crvena nedelja) od 7. do 11. septembra svakoko otvori Euro Plata Sport paket tekući računu Eurobank biće oslobođen mesečnog troška održavanja u perioduod 3 meseca. Takođe, tokom ove nedelje, svako ko aplicira za kreditnu karticu Mančester Junajtedbiće doživotno oslobođen mesečnog troška održavanja.


U okviru akcije Red Week, Novosađani će u ponedeljak 7. septembra biti u prilici da sa Prljavim inspektorom Blažom oprobaju svoje fudbalske veštine i osvoje vredne nagrade sa oznakom Mančester Junajteda. Tokom trajanja promotivnog perioda, Eurobank ekspoziture u Novom Sadu, u ulicama Mihajla Pupina 14 i Modena 1 posebno su brendirane kako bi klijente i sve zainteresovane građane podsetili na saradnju banke sa legendarnim fudbalskim klubom iz Mančestera.

Naime, Eurobank je jedina banka u regionu koja je partner fudbalskog kluba Mančester Junajted, a saradnja je započeta pre godinu dana, kada je banka počela da izdaje platne kartice koje nose obeležja ovog fudbalskog kluba, a uz to spadaju u grupu najmodernijih platnih kartica.

Mančester Junajted MasterCard PayPass platne kartice korisnicima nude brojne pogodnosti – beskontaktne transakcije, plaćanje na 3, 6, 9 ili 12 rata bez kamate, grejs period za plaćanje koji može biti i do 50 dana od datuma kupovine, mogućnost plaćanja preko interneta, značajnepopuste u prodajnim lancima – partnerima Banke do mogućnosti učestvovanja u promotivnim Eurobank -Mančester Junajted akcijama koje donose vredne nagrade.

Povezana dokumenta

Top