Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Nalog za prenos sredstava pre početka isplate obveznica po osnovu stare devizne štednje

27 April 2015.

Eurobank, kao zvanični agent Vlade Srbije, nakon 31. maja počinje sa isplatom ovogodišnje dospele rate obveznica serije A2015.

U želji da proceduru raspolaganja obveznicama Republike Srbije po osnovu stare devizne štednje učini što jednostavnijom, Eurobank kao i ranijih godina vlasnicima računa hartija od vrednosti pruža mogućnost da već od danas mogu doći u najbližu filijalu banke i dati Nalog za prenos dospele rate stare devizne štednje serije A2015 na štedni račun, čime će uštedeti vreme i ostvariti dodatni prihod.


Davanjem naloga za prenos, sredstva će već nakon 31. maja biti automatski preneta na štedni račun i po želji klijenta slobodna za raspolaganje ili dalju štednju. Klijent sredstvima možeraspolagati u svakom trenutku, uz maksimalnu sigurnost i bez dodatnih troškova. Ukoliko klijent ne poseduje štedni račun ima mogućnost da račun otvori na licu mesta, prilikom davanja naloga za prenos – ističe Goran Tomić, direktor sektora štednje Eurobank.


Nalog za prenos dospele rate stare štednje, na partijuštednog računa, može dati samo vlasnik obveznica stare štednje. Potrebno je da priloži potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru hartija od vrednosti (CRHoV) i važeću ličnu ispravu (lična karta, pasoš, izbeglička legitimacija, legitimacija raseljenog lica).


Eurobank je omogućila svim zainteresovanim građanima da i posredstvom specijalne opcije internet stranice /stanovnistvo/stednja.117.html ili besplatnim pozivom na Euro PHONE 0800 1111 44 dobiju odgovore na sva pitanja od Savetnika za štednju i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje.

Povezana dokumenta

Top