Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

EUROBANK DOBITNIK NAGRADE MAGAZINA "GLOBAL FINANCE"

11 Februar 2015.

Prestižni magazin nagradio Eurobank kao najbolju banku u Srbiji u oblasti finansiranja trgovine

EUROBANK DOBITNIK NAGRADE MAGAZINA "GLOBAL FINANCE"

Beograd 11. februar 2015 - Eurobank Srbija dobitnik je ovogodišnje nagrade za najbolju banku u Srbiji u oblasti finansiranja trgovine. Nagradu tradicionalno dodeljuje renomirani američki finansijski časopis Global Finance, a ove godine nagrađene su banke iz 84 zemalja, koje su odabrali urednici ovog časopisa na osnovu saveta analitičara iz ove branše, kao i ankete čitalačke publike. Kriterijumi za izbor pobednika bili su visina transakcija, globalna pokrivenosti, razvijen korisnički servis, konkurentna cena i inovativne tehnologije.
“Nagrada Global Finance-a je svakako važna nagrada ne samo za Eurobank, nego i za celokupno unapređenje uslova poslovanja u Srbiji. Posebno nam je drago da smo baš u oblasti finansiranje trgovine dobili priznanje, jer ono ujedno predstavlja potvrdu pozicije Eurobank kao jedne od vodećih finansijskih institucija u Srbiji“, navodi Predrag Nikolić, Rukovodilac odeljenja za transakciono poslovanje sa privredom Eurobank.
Kao najaktivnija banka na ovom polju, Eurobank Srbija je zalaganjima usmerenim ka podržavanju uvozno-izvoznih aktivnosti preduzeća iz Srbije zaslužila ovu vrednu nagradu. Dodela nagrada u Amsterdamu predstavlja jedan od ključnih bankarskih i finansijskih događaja u godini, gde se na jednom mestu mogu sresti, upoznati i razmeniti informacije predstavnici najvećih svetskih banaka, u cilju unapređenja poslovanja.

Povezana dokumenta

Top