Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank Srbija dobitnik nagrade za korporativno volontiranje

16 Decembar 2014.

Nagrađeni solidarnost i brza reakcija zaposlenih naklon poplava.

Beograd, 16. decembar 2014 – Eurobank Srbija je dobitnik nagrade za korporativno volontiranje koju organizuje Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, kao kompanija čiji su zaposleni doprineli tklanjanju olakšavanju posledica poplava (#FloodRelief2014). Dodela nagrada održana je u rezidenciji ambasadora Švedske, Kristera Aspa.

Ideja organizatora je da se nagradom za korporativno volontiranje promovišu kompanije koje su razvile strategije i strukture za podsticaj ulaganjima u lokalnu zajednicu i angažovanju zaposlenih, kao i kompanije koje promovišu kulturu volontiranja zaposlenih u Srbiji.

''Volontiranje kao deo društveno odgovornog poslovanja je jedan od stubova naše strategije i to smo pokazali u maju ove godine kad su Srbiju, nažalost, zahvatile poplave. Već u prvim časovima o objavi vanrednog tanja, svi naši zaposleni su bili u pripravnosti i pomagali na teritoriji Obrenovca, Uba, u Paraćinu, Smederevskoj Palanci i mnogim drugim opštinama. Pored urgentne pomoći koju smo pokazali na terenu, kroz naš ugogodišnji humanitarni projekat ''Veliko srce'' smo kompletno renovirali i jedini vrtić u Ubu koji je u potpunosti bio uništen u poplavi. Što se tiče same nagrade – od važnosti nam je ne samo šta smo postigli, nego i način kako smo to uradili. Hvala još jednom.’’ – izjavila je Željka Ćirić-Jakovljević, menadžerka sektora korporativnih komunikacija Eurobank Srbija.

Nagrada za korporativno volontiranje ustanovljena je 2011. godine povodom Evropske godine volontiranja, kada je dodeljena na evropskom nivou u 23 zemlje, i od tada je jednom godišnje dodeljuju i u Srbiji odeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.


***


Eurobank je evropska bankarska organizacija sa ukupnom aktivom od 77,6 milijardi evra (na dan 31.12.2013), koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u rčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu, Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.Više informacija o Eurobank može se naći na adresi www.eurobank.rs
Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću, Represent Communications. Kontakt osobe: Uroš Mihailović 063 384 089; Nevena Milenković 063 384 049 Ivana Pavlović 063 345 329.

Top