Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

„Veliko srce“ obradovalo decu Subotice

20 Novembar 2014.

Vrtić „Lastavica“ dobio novo igralište

Subotica, 18.novembar 2014 – Igralište vrtića „Lastavica“, predškolske ustanove „Naša Radost“, obnovljeno sredstvima prikupljenim humanitarnom karticom „Veliko srce“ koju zajednički izdaju Eurobank i Fondacija „Ana i Vlade Divac“, svečano je otvoreno danas u Subotici. Novo igralište vrtića „Lastavica“ opremljeno je spravama za igru koju mogu da koriste i deca sa invaliditetom.

„Veliko srce“ obradovalo decu Subotice

„Veoma smo ponosni na uspeh projekta „Veliko srce” koji donosi radost mališanima u Srbiji i spokojstvo njihovim roditeljima. Humanitarnom kreditnom karticom uspeli smo da na najefikasniji način upotrebimo naše bankarsko znanje i resurse kako bismo zajedno sa partnerima iz Fondacije, investirali u budućnost naše dece“, izjavila je Magdalena Tatić, direktorka Sektora kredita i kreditnih kartica Eurobank.

Zahvaljujući više od 22 hiljade korisnika jedinstvene MasterCard kartice „Veliko srce“, vrtić u Subotici je 24-ti koji je obnovljen tokom četri godine postojanja zajedničkog humanitarnog projekta Eurobank i Fondacije „Ana i Vlade Divac“.

Naš proslavljeni sportista Vlade Divac, sa kojim su deca vrtića „Lastavica“ naučila prve korake u košarci, izrazio je zahvalnost svim korisnicima kreditne kartice „Veliko srce“, jer su omogućili obnovu još jednog dečjeg igrališta i dodao: „Siguran sam da će se deca Subotice radovati svakom lepom danu provedenom u dvorištu vrtića i uživati u razvoju sportskog duha“.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica „Veliko srce“ - koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove širom Srbije.


***

Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću,Represent Communications. Kontakt osobe: Nevena Milenkovic, 063/384 049; Ivana Pavlović 063 34 53 29

Top