Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Štednja u skladu sa potrebama klijenata

31 Oktobar 2014.

Beograd, 31. oktobar 2014. godine – Povodom Svetskog dana štednje, klijenti Eurobank i zainteresovani građani imaju mogućnost velikog izbora štednih proizvoda. Eurobank je pripremila ponudu za svaki tip i vrstu štednje, prilagođenu potrebama klijenata - štednju u domaćoj valuti ili evrima, po viđenju, oročenu štednju kao i štednju za najmlađe.

Zahvaljujući odgovornoj politici kamatnih stopa i transparentnom pristupu kreiranju štedne politike, Eurobank i ove godine drži jednu od vodećih pozicija po visini ukupnih deviznih depozita građana u Srbiji. „Kao i prethodnih godina, Eurobank beleži stalni porast depozita klijenata. U ponudi naše banke je veliki broj štednih proizvoda, a kamatne stope zavise od vrste štednje za koju se naši klijenti odluče“, kaže Goran Tomić, rukovodilac Službe za depozite građana Eurobank.

Eurobank, kao jedna od vodećih sistemskih banaka na tržištu, vodi odgovornu politiku kamatnih stopa, imajući u vidu najbolji interes klijenata, ali i stabilnost celokupnog finansijskog sistema. Klijenti Eurobank godinama u banci prepoznaju partnera za planiranje svojih finansija, pošto pouzdana poslovna politika banke u najvećoj meri utiče na odluku građana o štednji.

Svi zainteresovani građani mogu se javiti u bilo kojoj od 95 ekspozitura Eurobank širom Srbije, odnosno saznati dodatne informacije putem besplatnog korisničkog servisa EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs.

***
Eurobank je evropska bankarska organizacija sa ukupnom aktivom od 77,6 milijardi evra (na dan 31.12.2013), koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu, Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.

Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću, Represent Communications. Kontakt osobe: Ivana Pavlović 063 345 329, Nevena Milenković 063 384 049
Top