Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank najbolja u oblasti platnog prometa

18 Septembar 2014.

Beograd, 18. Septembar 2014 – Drugu godinu za redom Eurobank je nagrađena za izvanredne rezultate na polju unapređenja segmenta usluga platnog prometa i finasnijskih transfera od strane Commerzbank.

Eurobank najbolja u oblasti platnog prometa
Drugi put za redom, Commerzbank nagradila je Eurobank za izvanredne rezultate u obavljanju poslova platnog prometa i finansijskih transfera uz smanjenje opštih troškova, veću operativnost i zadovoljstvo klijenata banke. Commerzbank, jedna od najvećih banaka u Evropi, koja poslove obavlja preko svoje mreže i u Severnoj i Južnoj Americi i Aziji.

„Porast stepena zadovoljstva klijenata, ali i konkurentnosti na bankarskom tržištu Srbije glavni su pokazatelji efikasnosti Eurobank transakcija. Radom na unapređenju svih segmenata poslovanja postižemo dobre rezultate, gradeći perspektivnije okruženje za razvoj bankarskog sektora u celini. Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda zalaganja Eurobank na polju inovacija u poslovanju ali i motivacija da i u predstojećoj godini opravdamo očekivanja naših korisnika i budemo što bolji.“ – istakla je Tanja Bogdan, rukovodilac Službe bankarskih operacija u Eurobank.

Povezana dokumenta

Top