Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank podržava mlade talente

26 Jun 2014.

NAGRAĐENO 600 NAJBOLJIH ĐAKA SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE

Beograd, 26. jun 2014. godine – Osmu godinu za redom, Eurobank pokrovitelj je programa nagrađivanja najboljih maturanata Srbije u organizaciji Fondacije Prestolonaslednika Aleksandra za obrazovanje. Tradicionalni susret najboljih učenika Srbije sa Njihovim Kraljevskim Visočanstvima Prestolonaslednikom Aleksandrom i Princezom Katarinom okupio je 600 đaka generacije svih srednjih škola iz Srbije i Republike Srpske.

Podržavajući ovaj program, Eurobank doprinosi adekvatnom školovanju i usmeravanju mladih ljudi, koji predstavljaju budućnost Srbije: „Sa potpunom sigurnošću mogu da tvrdim da se danas nalazimo u prisustvu budućih lidera ove zemlje. Znanje predstavlja najveći kapital koji čovek može imati, a vaši napori da se nađete među „najboljima od najboljih“ govori da posedujete kvalitete zbog kojih sam siguran da ćete jednog dana sa uspehom voditi ovu zemlju“, rekao je Ivan Vujačić, član Upravnog odbora Eurobank.


Ovaj prijem održava se tradicionalno od kako su se Njihova Kraljevska Visočanstva vratila u Srbiju i jedini je prijem koji okuplja i nagrađuje sve najbolje đake Srbije. Svaka srednja škola u Srbiji izabrala je svog najboljeg učenika koji će ih predstavljati na ovoj svečanosti, a ovo je prvi put da prijemu prisustvuju i najbolji maturanti iz Republike Srpske.

Povezana dokumenta

Top