Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Keš i refinansirajući krediti bez troškova obrade

19 Jun 2014.

Letnje osveženje budžeta u Eurobank

Beograd, 19. jun 2014. godine – Tokom letnjih meseci Eurobank je pripremila specijalnu promotivnu ponudu: mogućnost podizanja keš i refinansirajućih kredita iz ponude Banke bez troškova obrade i uz nižu kamatnu stopu. Ovo osveženje budžeta u ponudi Eurobank traje do 15. avgusta 2014. godine.

Eurobank je osmislila poseban promotivni paket prilagođen potrebama svojih klijenata, sa željom da tokom letnjih meseci omogućimo povoljnije uslove za uzimanje keš i refinansirajućih kredita. Verujemo da će rasterećenje od troškova obrade, uz niže kamatne stope, pomoći svima da ostvare svoje planove i lakše otplate dospele obaveze - istakao je Vladan Vilotijević, direkor Razvoja u sektoru za stanovništvo, Eurobank.
Svi zainteresovani građani najbolji savet za kredite mogu dobiti u bilo kojoj od 100 ekspozitura Eurobank širom Srbije, gde će moći da dobiju sve informacije o celom procesu podizanja kredita i prikupljanja neophodne dokumentacije. Pored toga, klijenti se o specijalnoj ponudi mogu raspitati besplatnim pozivom na korisnički servis EuroPHONE 0800 1111 44 kao i na web sajtu www.eurobank.rs.

*

Eurobank je evropska bankarska organizacija sa ukupnom aktivom od 77,6 milijardi evra (na dan 31.12.2013), koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu, Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.
Više informacija o Eurobank može se naći na adresi www.eurobank.rs

Povezana dokumenta

Top