Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

EUROBANK ODOBRAVA SUBVENCIONISANE KREDITE

9 Jun 2014.

Beograd, 9. jun 2014 – Eurobank počela je da prima zahteve i odobrava subvencionisane kredite za održavanje tekuće likvidnosti, finansiranje trajnih obrtnih sredstava i refinansiranje u 2014, u skladu sa Uredbom Vlade Srbije.

„Eurobank je do sada učestvovala u svim programima Vlade u podršci privrednicima putem subvencionisanja kredita, a već u prvim danima od početka primene ove Uredbe, zabeleženo je veliko interesovanje za ovom vrstom pozajmica“, kaže Milić Čavić, direktor Sektora za mala i srednja preduzeća u Eurobank.

Maksimalni rok otplate kod ovih kredita je do 18 meseci, a u to je uključen i grejs period do šest meseci. Krediti se odobravaju u dinarima, uz kamatnu stopu do 5,45 odsto na godišnjem nivou i jednokratnom naknadom za obradu zahteva u visini do 0,5 odsto odobrenog iznosa kredita.

*

Eurobank je evropska bankarska organizacija sa ukupnom aktivom od 77,6milijardi evra (na dan 31.12.2013), koja nudi univerzalne bankarske proizvode i usluge u osam zemalja. Eurobank ima snažno prisustvo u Grčkoj, među liderima je u Bugarskoj, Rumuniji i Srbiji, i nudi vrhunske usluge upravljanja imovinom na Kipru, u Luksemburgu, Londonu, a prisutna je i u Ukrajini.

Više informacija o Eurobank može se naći na adresi www.eurobank.rs

Za dodatne informacije možete se obratiti ovlašćenoj agenciji za odnose sa javnošću,Represent Communications. Kontakt osoba: Ivana Pavlović 063 34 53

Top