Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank dobitnik nagrade za najboljeg partnera u zemljama u razvoju od strane IFC

28 Februar 2014.

Beograd 28. februar - Eurobank Beograd dobitnik je nagrade za najbolje partnerstvo u zemljama u razvoju, dodeljene od strane Internacionalne financijske korporacije, članice Svetske banke.

Eurobank dobitnik nagrade za najboljeg partnera u zemljama u razvoju od strane IFC
Na ceremoniji održanoj u Lisabonu nagrađeno je 25 finansijskih institiucija iz 56 zemalja koje su svojim zalaganjem doprinele razvoju i saradnji sa IFC-om. Eurobank Beograd predstavlja snažog partnera Svetske banke što je ovom nagradom i potvrđeno.

„Eurobank kontinuirano ulaže u unapređenje partnerstava sa vodećim finansijskim institucijama, a nagrada IFC-a predstavlja priznanje ovim naporima. Strateško opredeljenje Eurobank je građenje saradnji koje, uz snažnu podršku privredi, dugoročno utiču na stabilnost bankarskog sektora u celini,“ navodi Predrag Nikolić, Rukovodilac odeljenja za transakciono poslovanje sa privredom, Eurobank.

Kao najaktivnija banka na ovom polju, Eurobank Beograd je aktivnostima usmerenim ka podržavanju uvozno-izvoznih aktivnosti preduzeća iz Srbije zaslužila ovu vrednu nagradu. IFC godišnja ceremonija dodele nagrada za najbolja partnerstva predstavlja priliku da se vodeće finansijske institucije sastanu i razmene iskustva na polju unapređenja različitih segmenata poslovanja – od finansijskih usluga, preko lanca snadbevanja, strukturnih finansija, kroz umrežavanje i saradnju.

Povezana dokumenta

Top