Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Eurobank nagrađena za rezultate iz oblasti platnog prometa

24 Decembar 2013.

Beograd, 24. decembar 2013 – Eurobank je nagrađena od strane Commerzbank za izvanredne rezultate na polju unapređenja segmenta usluga platnog prometa i finasnijskih transfera.

Commerzbank, jedna od najvećih banaka u Evropi, koja poslove obavlja preko svoje mreže i u Severnoj i Južnoj Americi i Aziji, nagradila je Eurobank za izvanredne rezultate u obavljanju poslova platnog prometa i finansijskih transfera uz smanjenje opštih troškova, veću operativnost i zadovoljstvo klijenata banke.

„Efikasnost Eurobank transakcija se neposredno ogleda u stepenu zadovoljstva klijenata, ali i konkurentnosti na bankarskom tržištu Srbije. Radom na unapređenju svih segmenata poslovanja postižemo dobre rezultate, gradeći perspektivnije okruženje za razvoj bankarskog sektora u celini. Ova prestižna nagrada je još jedna potvrda zalaganja Eurobank na polju inovacija u poslovanju i želim da zahvalim celom timu koji je izvarednim radom doprineo ovoj nagradi" – ističe Vesna Ćorović, Manager Banking Operations Department, rukovodilac Odeljenja bankarskih operacija

Povezana dokumenta

Top