Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

Velikim srcem rekonstuisano 20–to dečije igralište

23 Decembar 2013.

Beograd, 23. decembar 2013. – Zahvaljujući zajedničkoj humanitarnoj kreditnoj kartici „Veliko srce“, Eurobank i Fondacije „Ane i Vlade Divac“ otvoreno je 20-to dečije igralište u zgradi Aerodroma Nikola Tesla.

Velikim srcem rekonstuisano 20–to dečije igralište
Kada putujemo, retko nailazimo na mesto koje nam može biti poput doma. Veliko srce se potrudilo da na Aerodromu Nikola Tesla malim putnicima pruži mesto na kom će se osećati kao u svojoj sobi.

„Vođeni idejom da je svet poput dečije igre, želeli smo da ta stranica nosi duh Velikog srca i pozitivnim primerom ukažemo na važnost projekta poput ovog. Za 4 godine trajanja projekta 8.000 mališana deo je Velikog srca koje je obnovilo i jubilarno 20.-to igralište. Zahvaljujem Fondaciji Ana i Vlade Divac i Aerodromu Nikola Tesla na saradnji i dobrim namerama da zajedno učinimo najbolje za zajednicu u kojoj poslujemo“ – naznačila je Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank.

„Srećni smo što će naši najmlađi i najdraži putnici moći bezbrižno da provedu vreme na aerodromu uživajući u kreativnoj igraonici koja je značajno obogatila našu ponudu“ – rekla je izvršna direktorka Aerodroma Nikola Tesla Violeta Jovanović.

„Otvaranjem još jednog igrališta za decu, potvrda su realizacije naše misije da omogućimo da se sva deca bezbedno i kreativno razvijaju, i kroz igru i učenje druže“, istakala je Ana Divac, osnivač fondacije „Ana i Vlade Divac“.

Kartica sa velikim srcem - MasterCard kartica „Veliko srce“, koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka.

Povezana dokumenta

Top