Kontakt centar: 0800111144; 381 11 2023 353

Pretraga sajtazatvori

Aplicirajte ovde

Novosti

„Dupla kamata“ u Eurobank povodom meseca štednje

31 Oktobar 2013.

Beograd, 31. oktobar 2013 - Povodom tradicionalnog Meseca štednje, Eurobank nagrađuje štediše inovativnim proizvodom „Dupla Kamata“, odnosno isplatom duple kamate u prvom mesecu oročenja.

Ova ponuda važi za depozite u evrima i dinarima, uz opciju mesečnog pripisa kamate. Eurobank svojim klijentima nudi uslove za štednju u dinarima i evrima uz rokove oročenja na 3, 6 ili 12 meseci, kao i posebne rokove oročenja od 1 do 15 meseci.

- Eurobank, kao jedna od vodećih sistemskih banaka na tržištu, vodi odgovornu politiku kamatnih stopa, imajući u vidu najbolji interes klijenata, ali i stabilnost celokupnog finansijskog sistema. Sigurni smo da će klijenti Eurobank kao i do sada prepoznati kao partnera za planiranje svojih finansija, pošto pouzdana poslovna politika banke u najvećoj meri utiče na odluku građana o štednji, kaže Goran Tomić, rukovodilac Službe za depozite građana u Eurobank.

Važno je istaći da Eurobank drži četvrtu poziciju po visini ukupnih deviznih depozita građana u Srbiji. Eurobank beleži stalni porast depozita klijenata, insistirajući na transparentnom i stabilnom pristupu kreiranja štedne politike.

Povezana dokumenta

Top